Tjänster

Elumio är verksamma som konsulter inom ett flertal områden inom konstruktionsbranschen, och kan erbjuda er en heltäckande lösning. Vi förstår vikten av att vara flexibla och innovativa för att leverera resultat som överträffar förväntningarna.

Så vilka pusselbitar saknas hos er för att ni ska nå fram? Låt oss komma fram till det tillsammans för att hitta den helhetslösning som blir bäst för er. Läs mer om våra kompetenser, eller hör av er direkt för ett första kravlöst samtal.

Vad kan vi hjälpa er med?

Det mesta, faktiskt. Vi finns till för att säkerställa att era visioner kan bli verklighet. Som ett multidiciplinärt konsultföretag har vi möjlighet att gå in där det behövs som mest och komplettera er verksamhet med det som saknas.

Hör av er med en utmaning! »

Konsulter

Utifrån era unika behov plockar vi ihop ett skräddarsytt A-team med rätt personer och rätt kompetenser, beredda att ta sig an ert projekt så snart som möjligt. Vårt nätverk består av konsulter i varierande åldrar, med olika spetskompetenser och bakgrunder för att säkerställa att vi kan hitta rätt person eller personer för er.

PMP- & IPMA-certifiering

Våra konsulter är IPMA- & PMP-certifierade och erbjuder konsultation och coaching till projektledare som vill vidareutvecklas och certifiera sina kunskaper. Som certifierad projektledare är du sedan kvalificerad att utbilda och utveckla andra projektledare.