Om oss / karriär

Elumio är ett konsultbolag aktiva inom el, bygg/anläggning, järnväg och solcellsparker. Vi har vår bas i Södertälje, men är aktiva i hela Sverige från norr till söder.

Genom att kombinera stark strategi med den främsta expertisen kan vi leverera innovativa och hållbara helhetslösningar inom hela konstruktionskompetensen. Vi är med där vi behövs – från planeringsfasen till avslut.

Bland våra konsulter hittar du individer som brinner för det de gör och möjligheten att applicera sin expertis och kunskap på komplexa, viktiga uppdrag. Vi värdesätter mångfald i kompetenser, åldrar, erfarenheter och bakgrund för att bygga ett starkt team som kan ta sig an de utmaningar vi möter. På så sätt kan vi matcha rätt konsulter med rätt uppdrag och behov på kort och effektiv tid.

Spontantansökan

Känns Elumio som en bra match för dig, men du kanske är osäker på vad du ska söka för tjänst? Kanske är du fortfarande student, snart nyexaminerad? Vi vill höra ifrån dig oavsett!
Välkommen med din spontanansökan »

Tillsammans med våra uppdragsgivare tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning

Karriär

Vi letar alltid efter möjligheter att utöka vårt team med nya värdefulla medarbetare. Vill du prova på nya, spännande uppdrag inom olika typer av projekt och göra skillnad? Hos oss kan du utvecklas inom din roll oavsett din utgångspunkt. Elumio erbjuder förmånliga arbetsvillkor och ger dig den coachning och träning du behöver för att nå din fulla potential – och lite till.

Spontanansökan